YWP bantu dua beradik sakit saraf

May 19, 2015

KUALA LUMPUR - 19 MEI 2015, Yayasan Wilayah Persekutuan telah melawat keluarga Pn. Chitra Kanniah yang tinggal di PPR Seri Semarak, Kuala Lumpur. Beliau yang mempunyai dua orang anak yang menghidap sakit saraf sehingga tidak mampu berjalan. Beliau ketika dilawati sedang menguruskan anak-anaknya ketika suaminya keluar bekerja mencari rezeki keluarga. Anak-anaknya hanya mampu melihat dan senyum sahaja ketika menerima kedatangan pegawai-pegawai YWP. Tidak seperti anak-anak kecil yang lain, di mana mereka mampu keluar bermain bersama kawan-kawan. YWP berharap dengan sumbangan berupa cek bernilai RM2,000 ini mampu meringankan beban saraan kos hidup dan perubatan anak-anak.