top of page

Kunjungan Hormat Yayasan Wilayah Persekutuan ke BERNAMA27 Jun 2024, Kuala Lumpur - Pertemuan antara Yayasan Wilayah Persekutuan ke BERNAMA ini bertujuan untuk memperkukuhkan hubungan kerjasama strategik antara kedua-dua pihak dalam usaha meningkatkan taraf kehidupan warga Wilayah Persekutuan.


Kunjungan hormat ini diketuai oleh YBhg. Tuan Haji Abdul Rahman Bin Siraj, Pengarah Eksekutif YWP dan berkesempatan untuk berbincang mengenai pelbagai inisiatif antaranya termasuk:

1. Menerangkan beberapa program bantuan yang dijalankan oleh YWP.

2. Selain itu, merancang untuk melancarkan program Pusat Jagaan Kanak-Kanak Pra-Sekolah dan mempromosikan serta mendapatkan publisiti Program TVET YWP yang dapat memberi manfaat sertka kemahiran kepada belia dan golongan b40 di Wilayah Persekutuan.

3. Pihak YWP juga berpeluang untuk melawat ke Bernama TV, Digital Media, Bernama Radio.Perbincangan diketuai oleh Pengarah Eksekutif YWP, Tuan Haji Abdul Rahman Siraj; Pengurus Kanan Jabatan Pembangunan Komuniti & Komunikasi Strategik Kumpulan YWP, Y.Bhg. Datin Ts. Dr. Ida Harlina Ikhwan Nasir dan pegawai-pegawai yang berkaitan.


YWP amat menghargai layanan mesra dan sambutan baik yang diberikan oleh pihak BERNAMA. Kerjasama strategik ini adalah penting bagi memastikan maklumat dan program-program YWP dapat disampaikan dengan lebih meluas melalui medium berita yang berkesan kepada masyarakat.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page