top of page

PROGRAM TAKLIMAT PENJANAAN PENDAPATAN MIKROKREDIT DAN KEUSAHAWANAN YAYASAN WILAYAH PERSEKUTUAN BERSAMA RAKAN STRATEGIK PERTUBUHAN IKATAN PEMBANGUNAN USAHAWAN MALAYSIA( PIAGAM)
Kuala Lumpur, 14 Januari 2024 | Seramai 350 hadir untuk mendengar taklimat menjana pendapatan anjuran YWP dan PIAGAM, Antara pengisian program ialah untuk memberi pendedahan, pengetahuan dan maklumat kepada peserta mengenai skim Mikrokredit E-Commerce YWP.


Seterusnya, cara-cara memgembangkan dan meningkatkan pendapatan melalui jualan perniagaan masing-masing dan produk-produk yang ditawarkan melalui Volten International.


Semoga dengan berjayanya program ini akan melahirkan golongan usahawan yang kompiten serta berdaya maju di samping melahirkan kumpulan usahawan yang berjaya pada masa hadapan di Wilayah Persekutuan.


Majlis dirasmikan oleh YBhg. Datuk Seri TPr Haji Mahadi bin Che Ngah, Timbalan Pengerusi Yayasan Wilayah Persekutuan, turut serta , YBrs Puan Fauziah binti Mohamed Amin, Pengerusi Penganjur merangkap Pengerusi Pertubuhan Ikatan Pembangunan Usahawan Malaysia, YBhg. Datuk Mahadi Hj Abd Shukor, Penaung Persatuan Amal Active Cheras,Para Ahli Lembaga Yayasan Wilayah Persekutuan,Volten International dan Puan Erma Fatima Rahmad, Presiden Yayasan Seni Karya Prihatin Malaysia.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page